Wie zijn wij

Even voorstellen…

Mijn naam is Roos Huiding en ben de eigenares van hondentrimsalon Le Chien.

Na het succesvol afronden van mijn opleiding hondentoiletteren ben ik in 2007 van start gegaan in mijn eigen hondentrimsalon Le Chien. Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik mijzelf blijven doorontwikkelen door verschillende cursussen te volgen. Deze cursussen hebben mij gespecialiseerd in het hondentrimmen van o.a. de volgende rassen: de Maltezer, de Shih Tzu, West Highland white terrier en Boomers. Daarnaast trim ik diverse andere rassen in mijn trimsalon.

In de periode 2007 en 2015 ben ik actief geweest met mijn Hondentrimsalon in Nieuwegein. Daar heb ik veel honden en hun eigenaren / eigenaressen mogen leren kennen. Sinds september 2015 ben ik begonnen in Houten. Veel hondjes en hun baasjes zijn met mij meeverhuist richting Houten, maar sommige bleven helaas achter in Nieuwegein.

Gelukkig zijn er ook veel nieuwe honden uit Houten bijgekomen die regelmatig op bezoek komen in mijn hondentrimsalon voor een behandeling.

Wat ik tijdens mijn opleiding en stage heb geleerd en nog altijd nastreef, is om precies en nauwkeurig te werken. Het is namelijk belangrijk de tijd te nemen voor iedere hond zodat het resultaat er naar mag zijn!

Graag zie ik ook uw trouwe viervoeter in mijn trimsalon!

Tot gauw,

Roos Huiding

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten